Покер
Среда, 18.09.2019, 01:59



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Покерный блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Форма входа

Архив

Главная » Ответы на викторины
Ответы на викторину Poker Room School

1) The most important decisions you make playing fixed-limit Texas hold'em are made:
Правильный ответ: After the flop

2) A showdown is the time during the game when the following happens:
Правильный ответ: All players still in the hand turn up their cards and the best hand wins

3) If you can't decide what to do with your starting hand, what should you do?
Правильный ответ: Fold

4) From the list below, choose the word that best describes a term used at the poker table during the betting rounds:
Правильный ответ: All of the above

5) You are dealt (Ah,Kd) on the button and you make a pre-flop raise. 4 players call your raise. The flop comes out (7c,Ks,2h). All four players check around to you. You make a bet and three players fold and one calls in front of you. The turn comes 7h. Again it is checked to you by your heads up opponent. What is the best course of action from the following
Правильный ответ: You have the initiative and a made hand. You should make yet another bet here.

6) In hold'em poker, which suit ranks highest
Правильный ответ: none of the above

7) On the river you make your full house, and there are 3 players still left in the hand and you are first to act. Which of the following best describes what your next move should be
Правильный ответ: Check/Raise

8) The betting in the first round of action begins with which player?
Правильный ответ: The player to the left of the big blind

9) Which of these is not a betting phrase in poker:

Правильный ответ: Increase

10) When acting last on the river, your decision should be based upon?
Правильный ответ: Your hands realized value

11) How many different two-card starting combinations exist?
Правильный ответ: 169

12) If you are involved in a big pot of $90 at the river. Your opponent bets making the making the pot now $96. According to pot odds, what are the odds here on your money that should make this an obvious call
Правильный ответ: 16 to 1

13) When is it correct to check-raise in limit hold?em
Правильный ответ: If you believe you will have the best hand most of the time you are called

14) In poker the word nuts describes a situation when a player is holding:
Правильный ответ: a premium hand that cannot be beat

15) What does check mean
Правильный ответ: To make no bet

16) If a player is involved in a lot of hands, calling almost any bet, this player best described as a:
Правильный ответ: loose player

17) Poker is a game of
Правильный ответ: Mostly skill with an element of luck

18) Which is the highest ranking hand from the list below
Правильный ответ: flush

19) How many community cards need to be exposed in order to have a flush
Правильный ответ: +3

20) You are dealt a "monster hand" on the flop such as a flush or a full-house. How should these types of hands be played?
Правильный ответ: As this is a premium hand, you should bet and raise as much as possible as to get as much money in the pot as possible.

21) What do you call playing without the cards in your hands, but rather making up your hand entirely from the community cards?
Правильный ответ: Playing the board

22) When you flop a big hand, what should you do
Правильный ответ: Give your opponents an opportunity to catch up without giving them a free card that could beat you.

23) The betting in the first round of action begins with which player:
Правильный ответ: The player first after Big Blind

24) On seeing the flop, you have now seen:
Правильный ответ: 71% of the cards in the hand

25) If the SB is $2 how much will the BB be
Правильный ответ: $4

26) When playing a made hand on the river, when is it correct to fold from the following possibilities
Правильный ответ: If you are not sure if you have the winning hand, and your opponent bets.

27) When acting last on the river, your decision should be based upon?
Правильный ответ: Your hands realized value.

28) How many ranks of each suit are there in a typical deck of cards used in Texas Hold'em
Правильный ответ: 13

29) The secret to becoming a skillful, winning player at Limit Holdem is
Правильный ответ: Never play weak hands from the wrong position

30) You should check-raise if you believe
Правильный ответ: You will have the best hand most of the time you are called

31) Which full house is the weakest?
Правильный ответ: 44422

32) Flush is a poker hand that contains:
Правильный ответ: Five cards of same suit.

33) Which of these is another name for a full house?
Правильный ответ: Boat.

34) What is a stack?
Правильный ответ: The money you bring to the poker table.

35) An overpair is understood to be ?
Правильный ответ: a pair in a starting hand that is higher than the highest card on the board.

36) What is a draw?
Правильный ответ: An unformed hand, lacking one card to become a made hand.

37) What is the order of the community cards?
Правильный ответ: The flop, the turn, the river

38) Check-raise means:
Правильный ответ: To refrain from betting hoping for another bet from an opponent

39) The flop completely misses your hand, what should you do
Правильный ответ: Fold

40) What is the correct order?
Правильный ответ: Flop, Turn, River

41) If you play a lot of hands pre-flop you play:
Правильный ответ: Loose

42) In TH, if there was a bet, a raise and a reraise, can you raise again?
Правильный ответ: It depends whether it?s a fixed limit or a no limit game

43) What is a draw?
Правильный ответ: An incomplete hand missing one card to become a valuable hand

44) Which of the following is the strongest poker hand?
Правильный ответ: Four of a kind


45) In TH your position is determined by:
Правильный ответ: The dealer button

46) An all-in bet is possible:
Правильный ответ: In all forms of poker - it depends on your stack and the bet size

47) In pot limit Hold'em the maximum bet in any stage is:
Правильный ответ: The pot size

48) What is the worst starting hand in Texas Hold?em?
Правильный ответ: 72 off suit

49) When joining a TH game you:
Правильный ответ: Must post a big blind bet immediately

50) In TH, a poker hand consists of _____ cards:
Правильный ответ: 5

51) Playing tight means:
Правильный ответ: Playing very selectively with your starting hands

52) The button determines the:
Правильный ответ: Betting order

53) When a player is said to be on "tilt" he is:
Правильный ответ: Upset due to earlier hands and playing badly

54) A pocket pair is:
Правильный ответ: A pair made by your hole cards

55) Position is important because
Правильный ответ: You can see other players' decisions before you decide and plan your play accordingly.

56) The "kicker" in Texas Hold'em is:
Правильный ответ: Your unpaired hole card

57) It is important to observe your opponents when you are not playing a hand because:
Правильный ответ: You can use this information when you play against them

58) If you have "the nuts" you:
Правильный ответ: Have the best possible hand

59) In TH a player must use at least one of his hole cards:
Правильный ответ: Not true

60) The key strategic aim when playing poker is:
Правильный ответ: To win the most money

61) Pocket rockets are:
Правильный ответ: A pair of Aces in the hole

62) If you are playing the board you
Правильный ответ: Are not using any of your hole cards

63) In Hold'em, check raising is considered rude
Правильный ответ: Not true

64) When you just got a very bad beat and lost a big pot on the river, you should:
Правильный ответ: Relax and take a short break

66) In Hold'em, who is the first player to act pre-flop?
Правильный ответ: The player after the big blind

67) The rake in tournaments is:
Правильный ответ: There is no rake, rather a fixed fee attached to the buy in

68) In TH, the big blind:
Правильный ответ: Is twice the size of the small blind

69) When sitting at a table with more experienced players, you should:
Правильный ответ: Play more aggressively than usual

70) Complete the sentence the more players in the pot the...?
Правильный ответ: More you should raise to keep them out

71) The pot in TH is always won by the player who has the best hand
Правильный ответ: True but sometimes the pot is split when two players have the same hand

72) When choosing a seat at a poker table you should sit?
Правильный ответ: Behind the big stack so you can watch him play

73) A loose passive player is a player who:
Правильный ответ: Plays a lot of hands and does not bet often

74) How many rounds of betting are there in Texas Hold'em?
Правильный ответ: 4

75) If you have been playing very tight for a while you should:
Правильный ответ: Make big bluffs because you can get a way with it now

76) When considering which cards to play pre-flop which is NOT a factor?
Правильный ответ: How long you have been playing

77) If you bet the pot you:
Правильный ответ: Bet the size of the pot

78) An over bet is …
Правильный ответ: A bet bigger then the pot size

79) In a 6 max table you should play … in a 10 handed game
Правильный ответ: More starting hands then

80) You have pocket 4’s and are on the button, there was an early position raise and three players called, you should
Правильный ответ: Call

81) You are playing a $1-$2 NLH full ring, you are on the button with 9Js, an early position player open raised to $8 and three players called before, you have $250, you should?
Правильный ответ: Call

82) It is recommended for new poker players to:
Правильный ответ: Learn to play Limit Texas Hold’em

83) The minimum number of players possible in TH is:
Правильный ответ: 2

84) In NLH tournaments the usual open raise is?
Правильный ответ: 3-5 times the big blind

Категория: Ответы на викторины | Просмотров: 435 | Добавил: еге | Дата: 19.12.2009 | Комментарии (0)

Разделы блога
Турниры [1]
Описание игр в турнирах
Рассказы [10]
Рассказы ваших игр.
Разное [7]
Описания на разные темы
Бобеды [4]
Описания побед
Проигрыши [0]
Описание проигрышей
Новостной блог. [3]
Описание новостей.
Успехи в игре [3]
Описание успехов.
Техасский холдем [2]
Описание игр.
Омаха [52]
Описание игр.
Пяти-карточный дро покер. [0]
Описание игр.
Разз [0]
Описание игр
Бадуги [0]
описание игр.
Казино [9]
Все о онлай казино
Ответы на викторины [1]
Предложения по улучшения сайта. [0]
Уроки [21]
Полезные советы игрокам.
Рулетка [1]
Все о рулетке. Казино.
Стратегия игры в казино [3]
Стратегии выигравшей.

Copyright MyCorp © 2019      Хостинг от uCoz